SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A szállítás módjai:

Termékeink és szállításának logisztikáját a General Logistics Systems Hungary Kft. (GLS), a DPD Hungária Kft. (DPD)  és a Magyar Posta Zrt. (MPL) végzi.

A szállítás és az átvétel módjai a következők lehetnek:

1. Futárszolgálat – csak belföldre

A termékeinknek várható szállítási határideje futárszolgálattal 2-3 munkanap.

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a GLS, a DPD, vagy az MPL fogja kiszállítani, általában a vásárlást követően 2-3 munkanapon belül, 8-17 óra között. Ha a már feladott csomag kiszállításával kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, közvetlenül a GLS honlapját (https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes), a DPD honlapját (https://www.dpd.com/hu/hu/), vagy az MPL honlapját (https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat_kapcsolat) ill. ügyfélszolgálatát keressék meg, a feladás után ők tudnak a csomag sorsáról tájékoztatást adni. Az elérhetőségüket, illetve a feladott csomagazonosító számát a csomag feladásakor elküldik Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. A futárszolgálat adott munkanapokon 8 és 17 óra között való kiszállítást vállal. Ha szűkebb időtartamot szeretne tudni, az értesítő e-mailben kiküldött telefonszámon jelezheti közvetlenül a GLS-nek. Várható szállítási idő: 2-3 munkanap. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre átutalással, bankkártyával vagy a helyszínen a futárnak.

A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz szállítási díja előre fizetés esetén 1871 Ft, utánvét esetén 1871 Ft plusz 515 Ft utánvétköltség, 8490 Ft fölötti rendelés esetén mindkét esetben a szállítás ingyenes, utánvét esetén annak csupán 515 Ft-os költsége fizetendő.

2. Fizetési mód

A következő módokat választhatja a fizetéshez:

a. Banki átutalás

A megvásárolt termékek fizethetők előzetes banki átutalással a webshopunk számára.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Jogosult neve: Ringer Norbert Szabolcs Egyéni vállalkozó

Jogosult számlaszáma: 11773133-00735159-00000000

IBAN: HU06117731330073515900000000,

OTP Bank SWIFT (BIC) kódja: OTPVHUHB

Számlát vezető bank neve: OTP Bank Nyrt.

Közlemény: Kérjük, tüntesse fel a vásárlást visszaigazoló e-mailben szereplő ötjegyű rendelési számot.
A megrendelés összege személyesen is befizethető a számlaszámunkra a bankunk (OTP Bank Nyrt.) bármelyik fiókjában.

b. Bankkártyás fizetés

A megvásárolt termékek fizethetők előzetesen bankkártyával a Paylike vagy a Paypal, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. Bankkártyával lehet fizetni a GLS-, a DPD- és az MPL-futároknak is. Ezeket a bankkártyás fizetéseket megbízható kártyafizető partnerek működtetik.

c. Készpénzes fizetés

A megvásárolt termékek kifizethetők házhoz szállítás esetén a futárnak.

3. Számlázás

A rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, melyet e-mailben a vásárláskor megadott e-mail címre megküldünk. Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cégnévre) kéri, a Számlázási és szállítási adatok menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag már nincsen lehetőségünk a számlát más névre és címre kiállítani.