Akció!

BreathtakingSmile Páros Fogfehérítő Szett 2 x 20 Alkalomra

56452 Ft

★★★★★

A BreathtakingSmile Páros Fogfehérítő Szett kettő darab egyforma 32 LED-es kék és vörös fényű USB töltővel működő, peroxidmentes PAP fogfehérítő formula. Pároknak ajánljuk a szettet.

A termékekkel saját otthonotokban párban, kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, gazdaságosan és fájdalommentesen fehéríthetitek a fogaitokat. Segítségével már az első használat után fényesebbek és fehérebbek lehetnek a fogaitok és ragyogó mosolyotok lehet.

A kezelések elvégzésével pedig fogaitok 5-6 hónapig tartósabban fehérebbek lehetnek 5-10 árnyalattal.

Színük: fehérek

Szállítási költség és idő:

Bankkártyás fizetéssel, átutalással és utánvétes fizetéssel az oldalunkon: 1490 FT. Ingyenes kiszállítás 11990 Ft feletti vásárlásnál! Szállítás 1 munkanapon belül!

Kategória:

Leírás

Non_Peroxide1

Legyenek a Te fogaid is gyönyörűek azonnal!

Fogorvos

Fogorvos által jóváhagyva és olcsóbb, mint egy fogorvosi kezelés.

Garancia

Pénzvisszafizetési Garancia 14 nap, amennyiben nem azt kapod, amire gondoltál.

Szállítás

Kiszállítás 24 órán belül, nem kell heteket várni a termékre.

Jótékonysági célt támogatsz

Vásárlásoddal egy szebb, zöldebb jövőt támogatsz.

A fogfehérítő és gél előnyei

  • A hajlékony és puha fúvóka (szájtálca) anyaga élelmiszer minőségű anyag
  • Érintőkapcsolós, 15 perces intelligens emlékeztetővel rendelkező, vízálló (IPX6) 32 LED-es fogfehérítő test
  • Kék és vörös fényű nyomtalan fogfehérítés
  • Orvosi szintű fehérítő hatás a PAP és peroxidmentes géllel
  • Egészségesebb, fehérebb és fényesebb fogak pillanatok alatt
  • Kényelmes használat a szagtalan, nem irritáló és fogérzékenységet nem okozó géllel

A Fogfehérítő Szett jellemzői

A PAP magas oxidációs potenciállal rendelkező díjnyertes formula, amely feloldja a zománc felszínén és a mélyebb rétegekben a lerakódott elszíneződéseket és klinikailag bizonyítottan nem okoz fájdalmat vagy érzékenységet a fehérítési folyamat során.

A PAP formulánk aktív fehérítő összetevője a PAP (Phthalimidoperoxycaproic Acid), amely biztonságos és hatékony alternatívája a peroxidnak és nem szabadít fel szabad gyököket a fehérítés során.

A kék fény felgyorsítja a gél fehérítő hatását.

 A vörös fény is felgyorsítja a gél fehérítő hatását, allergiaellenes, csökkenti a fogak érzékenységét és reminalizálja a fogzománcot.


A foghehérítő szettet 2 féle üzemmódban lehet használni.

A kék fénnyel 15 perces fegfehérítés lehetséges.

A kék és vörös fénnyel 10 perces fogfehérítés lehetséges, úgy hogy az csökkenti a fogak érzékenységét és reminalizálja a fogzománcot.

PAP, nátrium-klorid, nátrium-hidrogén-karbonát, karbamid-peroxid, glicerin, propilénglikol, ionmentesített víz, karbomer, karboximetil, poli-vinipirrolidon, nátrium-hidroxid, mentol.

Mi tartalmaz a csomag?

✓ 1 pár 3 db x 3 ml-es adagoló toll, amely 2 x 10 alkalomra elegendő EU-s CPNP regisztrációval rendelkező fogfehérítő gélt tartalmaz
✓ 2 x 1 db profi okos fogfehérítő szájtálca, amelyben a fúvóka a 32 izzós kék fényt és vörös fényt kibocsátó LED lámpával van egyben, ami beindítja a fogfehérítő folyamatot (nem kell hőkezelni, egyszerű a használata)
2 x 1 db USB végű töltő kábel mágneses töltő csatlakoztatóval (töltési idő 2 óra, 15X a következő töltésig), nincs többé elem
✓ 2 x 1 db  ajándék fogszínskála az eredmény ellenőrzéséhez
✓ 2 x 1 db magyar nyelvű használati utasítás

Hogyan kell használni BreathtakingSmile Fogfehérítő Szettet?

1. Öblítés

Öblítsd ki a szádat vízzel!

2. Fogfehérítő gél

Vigye fel a gél tollal a fehérítő gélt a fogak felszínére!

3. Használat

Helyezze a szájába a fúvókát és kapcsolja be a vörös fényt 15 perce, vagy a kék-piros fényt 10 percre!

4. Tisztítás és ismétlés

Öblítsd ki a szádat vízzel, majd mosd el a fúvókát! Ismételd meg a kezelést!

CPNP regisztráció

A BreathtakingSmile Fogfehérítői rendelkeznek az Európai Unió által megkövetelt szigorú CPNP bizonyítvánnyal, mert 100%-ig peroxidmentesek. Nem okoznak érzékenységet és allergénmentesek.

Gyakran ismételt kérdések

Fogfehérítéssel kapcsolatos kérdések

Az EU kozmetikai irányelve (2011/84/EU TANÁCS IRÁNYELVE) értelmében a 0,1%-nál kevesebb hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítők az Európai Unióban szabadon értékesíthetők és a fogyasztók számára szabadon hozzáférhetők. Ezt támasztják alá a Fogyasztói Termékek Tudományos Bizottsága (SCCP) által készített biztonsági jelentések, amelyek szerint a legfeljebb 0,1%-ot tartalmazó termékek nem jelentenek kockázatot a fogyasztó egészségére; a 0,1-6% közötti hidrogén-peroxid tartalmú termékeket csak fogorvosoknak, és csak meghatározott feltételekkel szabad értékesíteni; a 6%-nál magasabb hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítő termékek pedig TILOSAK az Európai Unióban, még a fogorvosok számára is.

* Egyes EU-országokban további követelmények vonatkozhatnak a fogfehérítésre, ezért javasoljuk, hogy tájékozódj a helyi egészségügyi hatóságoknál.

A fogak sokféleképpen és sok okból sötétednek. Az októl függően sárgára, narancsra, barnára, szürkére vagy akár feketére is elszíneződnek. Íme a fogak elszíneződésének 10 gyakori oka.

A. Külső tényezők:

# 1 Ételek és italok:
Kávé, tea, kóla, borok és bizonyos ételek, például burgonya, paradicsom, citrusfélék, bogyók és sötét színű szószok.

# 2 Dohányzás:
Dohányzás vagy dohányrágás.

B. Belső tényezők:

# 3 Egyes gyógyszerek mellékhatásai:
Antihisztaminok, antidepresszánsok és magas vérnyomás elleni szerek. Tetraciklin és doxiciklin antibiotikumok a maradandó fogak kialakulásában (8 éves kor előtt) játszanak szerepet. A tetraciklin antibiotikumok anyagainak alkalmazása a terhesség második felében a baba jövőbeni maradandó fogainak elszíneződését okozhatja.

#4 Orvosi kezelések:
Kemoterápia, valamint fej-nyaki sugárzás.

#5 Betegség:
A zománcot és a dentint érintő betegségek. A terhes anyák bizonyos fertőzései a zománc fejlődését befolyásolva elszíneződést okozhatnak a baba fogaiban.

# 6 Öregedés:
Az életkor előrehaladtával a zománc felülete elhasználódik és felfedi a dentin természetes, sárga színét. Ezenkívül az évek során a fogak több foltot és fogkövet halmoznak fel.

#7 Fogászati munka:
Bizonyos fogászati anyagokat igénylő eljárások, például ezüst-amalgám pótlások, szürkésfekete fogakat eredményezhetnek.

#8 Genetika:
Egyes szerencsés emberek fogai természetesen világos fehérek, amíg másoknak természetesen törtfehér/sárgás árnyalatú fogai vannak.

#9 Túlzott fluor bevitel:
Túlzott fluorexpozíció (fluorózis), például magas fluoridszint az ivóvízben vagy a fluoridos szájápoló termékek túlzott használata gyermekkorban.

#10 Enyhe fogsérülés:
Esés vagy bármilyen más sérülés, amely károsítja az idegeket, vagy kitörtek/megrepedtek fogaknál is gyakoriak az elszineződések.

A legtöbb ember számára előnyös a fogfehérítés, de számos kivétel van, és az eredmények a fogelszíneződés típusától függően változhatnak. Lásd a “Mi okozza a fogak elszíneződését” című kérdést.

A legjobb jelöltek közé tartoznak a teát és kávét fogyasztók, a dohányosok, valamint azok, akiknél az étkezési szokások (külső tényezők) miatt foltosodtak el a fogak. Ez a fajta fogelszíneződés a zománcot vagy a fog felületét érinti, és fogfehérítéssel könnyen eltávolítható. A külső tényezők hatására elszineződött fogak jellemzően sárgás árnyalatúak.

Azonban azok az esetek, amelyekben a fogak belső szerkezetét befolyásoló foltok (belső tényezők) vannak, nem biztos, hogy jó jelöltek a fogfehérítésre. Ezeket a foltokat, amelyek általában szürkésnek vagy szürkésbarnának tűnnek, általában betegség vagy gyógyszeres kezelés okozza.

Felhívjuk figyelmed, hogy a fogfehérítés nem működik mesterséges fogászati ​​munkákon, mint például héjak, koronák, sapkák, tömések, hidak, protézisek és fogsorok.

Ha fogszabályzót viselsz, kérjük várd meg, amíg ezeket eltávolítják, mielőtt bármilyen fogfehérítő terméket használnál, hogy elkerüld az egyenetlen fehérítést.

Ha a fogaid ferdék, győződj meg arról, hogy a gél érintkezik a fogak teljes felületével, hogy elkerüld az egyenetlen eredményeket.

Felhívjuk figyelmed, hogy a fogfehérítés nem működik mesterséges fogászati munkákon, mint például héjak, koronák, sapkák, tömések, hidak, protézisek és fogsorok.

Ha fogszabályzót viselsz, kérjük várd meg, amíg ezeket leveszi a fogorvosod, még mielőtt bármilyen fogfehérítő terméket használnál, hogy elkerüld az egyenetlen fehérítést.

Ha a fogaid ferdék, győződj meg arról, hogy a gél érintkezik-e a fogaid teljes felületével, hogy elkerüld az egyenetlen eredményeket.

Ez változó. A fogfehérítéstől nem feltétlenül lesz mindenkinek hófehér a foga, de az biztos, hogy fehérebb lesz tőle.

Mindenesetre az a legjobb, ha reális elvárásaid vannak, és megérted, hogy a fogfehérítés nem változtatja meg a fogak természetes színét. Ez azt jelenti, hogy eltávolítja a foltokat, és visszaállítja a fogak eredeti színét.

Az eredmények akár 3-6 hónapig is eltarthatnak. A tartós eredmény érdekében kerüld a sötét színű ételeket, italokat és kerüld a dohányzást. (fehér diéta)

A másik tényező az, hogy mennyire porózusak a fogaid. Minél porózusabb, annál gyorsabban foltosodhatnak újra vissza a fogaid.

Az eredmények hosszabb ideig tartó megőrzése és a szép, ragyogó mosoly megőrzése érdekében otthoni utóápoló termék használatát javasoljuk.

Gélünk az új PAP formulával együtt nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, teljesen peroxidmentes. Nagyon hatékony, gyengéd, biztonságos és nem okoz érzékenységet.

Nem. Termékeink nem okoznak fogérzékenységet és ínyérzékenységet. Általában a fogak érzékenysége csak erősen koncentrált peroxidzselék esetén tapasztalható. Legfeljebb a gél mentolosságát fogod érezni, köszönhetően a készítményben lévő mentolnak, amely kellemes és friss ízt biztosít.

Ha azonban ennek ellenére a kezelési utasítást helyesen követve mégis érzékenységet vagy kellemetlen érzést tapasztalsz, akkor javasoljuk, hogy várj 24 órát mielőtt újra használnád a kezelést. Kevesebb fehérítő gél használata is segíthet ezeken a problémákon.
Kérjük, vedd figyelembe: Ha bármilyen érzékenységet vagy kellemetlen érzést tapasztalsz, ez csak átmeneti és elmúlik. Ez nem igényel orvosi ellátást.

Nem. A fogzománcot nem károsítja. Peroxidmentes fogfehérítő rendszereink teljesen biztonságosak a zománc számára. Ezeket a rendszereket kifejezetten a fogak és az íny egészségének megőrzésére, a zománc védelmére és a mosoly hatékony fehérítésére fejlesztettük ki.

A fogfehérítő termékek minden 18 év feletti egészséges fogazatú és fogínyű ember számára alkalmasak. Ha kétségeid vannak, akkor először fordulj a fogorvosodhoz.

Nem. Nem javasoljuk a fogfehérítő termékek használatát, ha terhes vagy, vagy szoptatsz.

Minden termékünk 100%-ban vegán, cruelty-mentes, kóser és gluténmentes.

Kezelés után 3-4 óráig nem szabad enni és dohányozni. Maximum vizet ihatsz. Ezért a legjobb, ha a lefekvés előtt használod a fogfehérítőt. A tartós eredmény érdekében a kezelést követő 48 órában kerüld a sötét színű ételeket, italokat és kerüld a dohányzást is. (fehér diéta)

Egy nap 1x-nél többször ne használd a fogfehérítőt, így a szettek 10-20 napig kitartanak és a leghatásosabb eredményt nyújtják. Ha letelik egy ciklus 3-6 hónap után újra megismételheted a kezelést.

Ha a fehérítő kezelés során kis mennyiségű gélt lenyeltél, akkor nem tapasztalhatsz semmilyen káros hatást. Bár a peroxidmentes fehérítőrendszereink nem tartalmaznak veszélyes vegyi anyagokat, nem javasoljuk a gél vagy annak egy részének lenyelését.

A PAP magas oxidációs potenciállal rendelkező díjnyertes formula, amely feloldja a zománc felszínén és a mélyebb rétegekben a lerakódott elszíneződéseket és klinikailag bizonyítottan nem okoz fájdalmat, vagy érzékenységet a fehérítési folyamat során. A PAP+ formulánk aktív fehérítő összetevője a PAP (Phthalimidoperoxycaproic Acid), amely biztonságos és hatékony alternatívája a peroxidnak és nem szabadít fel szabad gyököket a fehérítés során.

Fizetéssel kapcsolatok kérdések

A szállítás költsége 11990 Ft felett ingyenes. 11990 Ft alatt a szállítási költség 1490 Ft.

A Paylike kártyás fizetéssel, amely ingyenes és regisztráció nélkül tudsz fizetni a bankkártyáddal. A Paypal kártyás fizetéssel amelynél minimális díjat számít fel a szolgáltató és regisztráció nélkül, valamint regisztrációval is tudsz fizetni a bankkártyáddal.

Rendelésedet készpénzzel és bankkártyás fizetéssel, utánvéttel is átveheted. A vásárlás ellenértékét ebben az esetben a futárnak fizeted. Ekkor a futár egy elismervényt ad neked, amely igazolja a fizetés tényét és csomag átvételét.

Fizethetsz közvetlen banki átutalással is. Ekkor a rendelés folyamán kapott bankszámlára kell átutalnod a vétel összegét. Amint megkapjuk az összeget, akkor elkezdjük kézbesíteni a csomagot.

Nem. Azonban amennyiben a lap alján található email címen (hello@breathtakingsmile.hu-n) vagy  telefonszámon jelzed nekünk a külföldi rendelés igényét, akkor megtudjuk oldani (külön szállítási költség kikalkulásával és megbeszélésével). Külföldi rendelés esetén bankkártyával (Paylike és Paypal) és utalással is tudsz fizetni. Amint beérkezik a vételi összeg a csomagot 1 munkanapon belül elkészítjük és feladjuk.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Magyarország területén belül 12 óra előtt leadott rendeléseket másnapra kiszállítjuk. Magyarország területén belül 12 után leadott rendeléseket 24-48 óra alatt szállítjuk ki.

A futár 2x fogja megpróbálni a termék kiszállítását. Ha nem jó neked a kiszállítási időpont, akkor kérlek keresd az e-mailedben a linket, amelyen tudod módosítani az időpontot.

Gyakran ismételt kérdések

Fogfehérítéssel kapcsolatos kérdések

Az EU kozmetikai irányelve (2011/84/EU TANÁCS IRÁNYELVE) értelmében a 0,1%-nál kevesebb hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítők az Európai Unióban szabadon értékesíthetők és a fogyasztók számára szabadon hozzáférhetők. Ezt támasztják alá a Fogyasztói Termékek Tudományos Bizottsága (SCCP) által készített biztonsági jelentések, amelyek szerint a legfeljebb 0,1%-ot tartalmazó termékek nem jelentenek kockázatot a fogyasztó egészségére; a 0,1-6% közötti hidrogén-peroxid tartalmú termékeket csak fogorvosoknak, és csak meghatározott feltételekkel szabad értékesíteni; a 6%-nál magasabb hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítő termékek pedig TILOSAK az Európai Unióban, még a fogorvosok számára is.

* Egyes EU-országokban további követelmények vonatkozhatnak a fogfehérítésre, ezért javasoljuk, hogy tájékozódj a helyi egészségügyi hatóságoknál.

A fogak sokféleképpen és sok okból sötétednek. Az októl függően sárgára, narancsra, barnára, szürkére vagy akár feketére is elszíneződnek. Íme a fogak elszíneződésének 10 gyakori oka.

A. Külső tényezők:

# 1 Ételek és italok:
Kávé, tea, kóla, borok és bizonyos ételek, például burgonya, paradicsom, citrusfélék, bogyók és sötét színű szószok.

# 2 Dohányzás:
Dohányzás vagy dohányrágás.

B. Belső tényezők:

# 3 Egyes gyógyszerek mellékhatásai:
Antihisztaminok, antidepresszánsok és magas vérnyomás elleni szerek. Tetraciklin és doxiciklin antibiotikumok a maradandó fogak kialakulásában (8 éves kor előtt) játszanak szerepet. A tetraciklin antibiotikumok anyagainak alkalmazása a terhesség második felében a baba jövőbeni maradandó fogainak elszíneződését okozhatja.

#4 Orvosi kezelések:
Kemoterápia, valamint fej-nyaki sugárzás.

#5 Betegség:
A zománcot és a dentint érintő betegségek. A terhes anyák bizonyos fertőzései a zománc fejlődését befolyásolva elszíneződést okozhatnak a baba fogaiban.

# 6 Öregedés:
Az életkor előrehaladtával a zománc felülete elhasználódik és felfedi a dentin természetes, sárga színét. Ezenkívül az évek során a fogak több foltot és fogkövet halmoznak fel.

#7 Fogászati munka:
Bizonyos fogászati anyagokat igénylő eljárások, például ezüst-amalgám pótlások, szürkésfekete fogakat eredményezhetnek.

#8 Genetika:
Egyes szerencsés emberek fogai természetesen világos fehérek, amíg másoknak természetesen törtfehér/sárgás árnyalatú fogai vannak.

#9 Túlzott fluor bevitel:
Túlzott fluorexpozíció (fluorózis), például magas fluoridszint az ivóvízben vagy a fluoridos szájápoló termékek túlzott használata gyermekkorban.

#10 Enyhe fogsérülés:
Esés vagy bármilyen más sérülés, amely károsítja az idegeket, vagy kitörtek/megrepedtek fogaknál is gyakoriak az elszineződések.

A legtöbb ember számára előnyös a fogfehérítés, de számos kivétel van, és az eredmények a fogelszíneződés típusától függően változhatnak. Lásd a “Mi okozza a fogak elszíneződését” című kérdést.

A legjobb jelöltek közé tartoznak a teát és kávét fogyasztók, a dohányosok, valamint azok, akiknél az étkezési szokások (külső tényezők) miatt foltosodtak el a fogak. Ez a fajta fogelszíneződés a zománcot vagy a fog felületét érinti, és fogfehérítéssel könnyen eltávolítható. A külső tényezők hatására elszineződött fogak jellemzően sárgás árnyalatúak.

Azonban azok az esetek, amelyekben a fogak belső szerkezetét befolyásoló foltok (belső tényezők) vannak, nem biztos, hogy jó jelöltek a fogfehérítésre. Ezeket a foltokat, amelyek általában szürkésnek vagy szürkésbarnának tűnnek, általában betegség vagy gyógyszeres kezelés okozza.

Felhívjuk figyelmed, hogy a fogfehérítés nem működik mesterséges fogászati ​​munkákon, mint például héjak, koronák, sapkák, tömések, hidak, protézisek és fogsorok.

Ha fogszabályzót viselsz, kérjük várd meg, amíg ezeket eltávolítják, mielőtt bármilyen fogfehérítő terméket használnál, hogy elkerüld az egyenetlen fehérítést.

Ha a fogaid ferdék, győződj meg arról, hogy a gél érintkezik a fogak teljes felületével, hogy elkerüld az egyenetlen eredményeket.

Felhívjuk figyelmed, hogy a fogfehérítés nem működik mesterséges fogászati munkákon, mint például héjak, koronák, sapkák, tömések, hidak, protézisek és fogsorok.

Ha fogszabályzót viselsz, kérjük várd meg, amíg ezeket leveszi a fogorvosod, még mielőtt bármilyen fogfehérítő terméket használnál, hogy elkerüld az egyenetlen fehérítést.

Ha a fogaid ferdék, győződj meg arról, hogy a gél érintkezik-e a fogaid teljes felületével, hogy elkerüld az egyenetlen eredményeket.

Ez változó. A fogfehérítéstől nem feltétlenül lesz mindenkinek hófehér a foga, de az biztos, hogy fehérebb lesz tőle.

Mindenesetre az a legjobb, ha reális elvárásaid vannak, és megérted, hogy a fogfehérítés nem változtatja meg a fogak természetes színét. Ez azt jelenti, hogy eltávolítja a foltokat, és visszaállítja a fogak eredeti színét.

Az eredmények akár 3-6 hónapig is eltarthatnak. A tartós eredmény érdekében kerüld a sötét színű ételeket, italokat és kerüld a dohányzást. (fehér diéta)

A másik tényező az, hogy mennyire porózusak a fogaid. Minél porózusabb, annál gyorsabban foltosodhatnak újra vissza a fogaid.

Az eredmények hosszabb ideig tartó megőrzése és a szép, ragyogó mosoly megőrzése érdekében otthoni utóápoló termék használatát javasoljuk.

Gélünk az új PAP formulával együtt nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, teljesen peroxidmentes. Nagyon hatékony, gyengéd, biztonságos és nem okoz érzékenységet.

Nem. Termékeink nem okoznak fogérzékenységet és ínyérzékenységet. Általában a fogak érzékenysége csak erősen koncentrált peroxidzselék esetén tapasztalható. Legfeljebb a gél mentolosságát fogod érezni, köszönhetően a készítményben lévő mentolnak, amely kellemes és friss ízt biztosít.

Ha azonban ennek ellenére a kezelési utasítást helyesen követve mégis érzékenységet vagy kellemetlen érzést tapasztalsz, akkor javasoljuk, hogy várj 24 órát mielőtt újra használnád a kezelést. Kevesebb fehérítő gél használata is segíthet ezeken a problémákon.
Kérjük, vedd figyelembe: Ha bármilyen érzékenységet vagy kellemetlen érzést tapasztalsz, ez csak átmeneti és elmúlik. Ez nem igényel orvosi ellátást.

Nem. A fogzománcot nem károsítja. Peroxidmentes fogfehérítő rendszereink teljesen biztonságosak a zománc számára. Ezeket a rendszereket kifejezetten a fogak és az íny egészségének megőrzésére, a zománc védelmére és a mosoly hatékony fehérítésére fejlesztettük ki.

A fogfehérítő termékek minden 18 év feletti egészséges fogazatú és fogínyű ember számára alkalmasak. Ha kétségeid vannak, akkor először fordulj a fogorvosodhoz.

Nem. Nem javasoljuk a fogfehérítő termékek használatát, ha terhes vagy, vagy szoptatsz.

Minden termékünk 100%-ban vegán, cruelty-mentes, kóser és gluténmentes.

Kezelés után 3-4 óráig nem szabad enni és dohányozni. Maximum vizet ihatsz. Ezért a legjobb, ha a lefekvés előtt használod a fogfehérítőt. A tartós eredmény érdekében a kezelést követő 48 órában kerüld a sötét színű ételeket, italokat és kerüld a dohányzást is. (fehér diéta)

Egy nap 1x-nél többször ne használd a fogfehérítőt, így a szettek 10-20 napig kitartanak és a leghatásosabb eredményt nyújtják. Ha letelik egy ciklus 3-6 hónap után újra megismételheted a kezelést.

Ha a fehérítő kezelés során kis mennyiségű gélt lenyeltél, akkor nem tapasztalhatsz semmilyen káros hatást. Bár a peroxidmentes fehérítőrendszereink nem tartalmaznak veszélyes vegyi anyagokat, nem javasoljuk a gél vagy annak egy részének lenyelését.

A PAP magas oxidációs potenciállal rendelkező díjnyertes formula, amely feloldja a zománc felszínén és a mélyebb rétegekben a lerakódott elszíneződéseket és klinikailag bizonyítottan nem okoz fájdalmat, vagy érzékenységet a fehérítési folyamat során. A PAP+ formulánk aktív fehérítő összetevője a PAP (Phthalimidoperoxycaproic Acid), amely biztonságos és hatékony alternatívája a peroxidnak és nem szabadít fel szabad gyököket a fehérítés során.

Fizetéssel kapcsolatok kérdések

A szállítás költsége 11990 Ft felett ingyenes. 11990 Ft alatt a szállítási költség 1490 Ft.

A Paylike kártyás fizetéssel, amely ingyenes és regisztráció nélkül tudsz fizetni a bankkártyáddal. A Paypal kártyás fizetéssel amelynél minimális díjat számít fel a szolgáltató és regisztráció nélkül, valamint regisztrációval is tudsz fizetni a bankkártyáddal.

Rendelésedet készpénzzel és bankkártyás fizetéssel, utánvéttel is átveheted. A vásárlás ellenértékét ebben az esetben a futárnak fizeted. Ekkor a futár egy elismervényt ad neked, amely igazolja a fizetés tényét és csomag átvételét.

Fizethetsz közvetlen banki átutalással is. Ekkor a rendelés folyamán kapott bankszámlára kell átutalnod a vétel összegét. Amint megkapjuk az összeget, akkor elkezdjük kézbesíteni a csomagot.

Nem. Azonban amennyiben a lap alján található email címen (hello@breathtakingsmile.hu-n) vagy  telefonszámon jelzed nekünk a külföldi rendelés igényét, akkor megtudjuk oldani (külön szállítási költség kikalkulásával és megbeszélésével). Külföldi rendelés esetén bankkártyával (Paylike és Paypal) és utalással is tudsz fizetni. Amint beérkezik a vételi összeg a csomagot 1 munkanapon belül elkészítjük és feladjuk.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Magyarország területén belül 12 óra előtt leadott rendeléseket másnapra kiszállítjuk. Magyarország területén belül 12 után leadott rendeléseket 24-48 óra alatt szállítjuk ki.

A futár 2x fogja megpróbálni a termék kiszállítását. Ha nem jó neked a kiszállítási időpont, akkor kérlek keresd az e-mailedben a linket, amelyen tudod módosítani az időpontot.

Ha lennének még kérdéseid vásárlás előtt, akkor kérlek írj nekünk a hello@www.breathtakingsmile.hu címre és gyorsan válaszolunk.

Vásárlóink Visszajelzései

“A fogfehérítő tálca valójában nagyon kényelmes, így a 10-15 perc gyorsan eltelik nulla érzékenységgel. Ugyanolyan jól vagy jobban fehérít, mint az eddigi professzionális kezelések! Fantasztikus!”
Kiss Ramóna
“Könnyen kezelhető. Úgy tűnik, hogy remekül működik. Pár hét és szemmel is jól látható a különbség.”
Kende Valentin

100% BreathtakingSmile Termékgarancia

Termékeinkre 14 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha a kézhezvételtől számítva 14 napon belül semmilyen változást nem értél el a termékkel (a terméktájékoztató szerint használva azt), akkor visszaadjuk a fogfehérítőd árát!

Ha a garanciával kapcsolatban bármilyen kérdéseid lennének légyszíves lépj velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: hello@breathtakingsmile.hu!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BreathtakingSmile Páros Fogfehérítő Szett 2 x 20 Alkalomra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük