Akció!

BreathtakingSmile Kókusz Szén Otthoni Fogfehérítő Ajándék Bambusz Fogkefével

9690 Ft

★★★★★

A BreathtakingSmile Kókusz Szén Otthoni Fogfehérítő teljesen természetes, növényi eredetű, könnyen lebomló és bio aktív kókusz szénből készült fogfehérítő por, amellyel a legtermészetesebb módon tudod elérni a fogaid fehéredését és a foltok eltávolítását, a fogzománc és az íny károsítása nélkül.

A fogfehérítő porral otthoni fogfehérítést tudsz elvégezni  kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, gazdaságosan és fájdalommentesen. Segítségével már az első használat után fényesebbek és fehérebbek lehetnek a fogaid és ragyogó mosolyod lehet.

Ízesítése: natural ízű

Szállítási költség és idő:

Bankkártyás fizetéssel, átutalással és utánvétes fizetéssel az oldalunkon: 1490 FT. Ingyenes kiszállítás 8990 Ft feletti vásárlásnál! Szállítás 1-3 munkanapon belül!

Leírás

Legyenek a Te fogaid is gyönyörűek azonnal!

Fogorvos

Fogorvos által jóváhagyva és olcsóbb, mint egy fogorvosi kezelés.

Garancia

Pénzvisszafizetési Garancia 14 nap, amennyiben nem azt kapod, amire gondoltál.

Szállítás

Gyors kiszállítás, nem kell heteket várni a termékre.

Jótékonysági célt támogatsz

Vásárlásoddal egy szebb, zöldebb jövőt támogatsz.

A  természetes bio fogfehérítő kókusz szénpor előnyei

  • Ragyogóan fehérebb, fényesebb és egészségesebb fogak pillanatok alatt
  • Eltávolítja a kávé-, tea-, bor- és dohányfoltokat, erősíti a zománcot, javítja az íny egészségét és felfrissíti a leheletet
  • Nem tartalmaz durva vegyszereket. Nem tartalmaz fluoridot és mesterséges színezékeket. Antibakteriális tulajdonságú és növényi eredetű, lebomló amyagokból készült
  • Kiváló az érzékeny fogakra és javítja a száj egészségét, erősíti a fogzománcot és az ínyedet
  • Szagtalan, nem irritáló és nem okoz fogérzékenységet
  • Könnyen használható

100 %-ban természetes otthoni fogfehérítés és szájüregi méregtelenítés.

Azonnali eredmények az első használat után.

Biztonságos minden ember számára.

Megszünteti a rossz szájszagot és friss leheletet biztosít.

Termék jellemzői

A fogfehérítő aktív szénpor nettó negatív töltést hordoz, így magához vonzza a nehézfémeket, méreganyagokat és eltávolítja  a baktériumokat.

Apró pórusai és hatalmas felülete rendkívül nedvszívóvá teszi, hogy eltávolítsa a veszélyes részecskéket a fogakból és az ínyből az otthoni fogfehérítés során.

A fogfehérítő kókusz szénpor csak tiszta kókuszdióhéj porból áll, amely fehéríti és fényesíti a fogakat.

A fogaid tartósabban fehérebbek maradhatnak az állandó napi 2 alkalmas fogfehérítő porral való fogmosással, mivel 3-4 hónapra elegendő mennyiséget kapsz a csomagban. 2-3 napi otthoni fogfehérítés/kezelés után látni fogod a javulást fogaid fehérségében.

A bio fogfehérítő szénpor natural ízesítésű, amely segít a fertőzések és a gyulladások csökkentésében is.

Az ajándék egy egyszerű tervezésű és klasszikus stílusú bambusz fogkefe lesz, amely természetes anyagokból van és könnyen bomlik le. A fogkefe sörték elnyelik a szagokat és segítségével alapos fogtisztítást és fogfehérítést tudsz elvégezni otthon.

Mi tartalmaz a csomag?

1 db X 30 grammos, 3-4 hónapra elegendő BreathtakingSmile kókusz szén fogfehérítő por
1 db környezetbarát BreathtakingSmile bambusz fogkefe
1 db magyar nyelvű használati utasítás a kókusz szén fogfehérítő porról és ajándék bambusz fogkeféről

Hogyan kell használni BreathtakingSmile Kókusz Szén fogfehérítő port?

1. Mártsd bele

Mártsd bele enyhén nedves bambusz fogkeféd a fogfehérítő kókusz szénporba!

2. Moss Fogat

2-5 percig moss fogat vele!

3. Öblítsd ki

Köpd ki és öblítsd ki a szádat vízzel!

4. Mosolyogj

Élvezd a fehérebb fogakat és mosolyogj!

Gyakran ismételt kérdések

Fogfehérítéssel kapcsolatos kérdések

Az EU kozmetikai irányelve (2011/84/EU TANÁCS IRÁNYELVE) értelmében a 0,1%-nál kevesebb hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítők az Európai Unióban szabadon értékesíthetők és a fogyasztók számára szabadon hozzáférhetők. Ezt támasztják alá a Fogyasztói Termékek Tudományos Bizottsága (SCCP) által készített biztonsági jelentések, amelyek szerint a legfeljebb 0,1%-ot tartalmazó termékek nem jelentenek kockázatot a fogyasztó egészségére; a 0,1-6% közötti hidrogén-peroxid tartalmú termékeket csak fogorvosoknak, és csak meghatározott feltételekkel szabad értékesíteni; a 6%-nál magasabb hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítő termékek pedig TILOSAK az Európai Unióban, még a fogorvosok számára is.

* Egyes EU-országokban további követelmények vonatkozhatnak a(z otthoni) fogfehérítésre, ezért javasoljuk, hogy tájékozódj a helyi egészségügyi hatóságoknál.

A fogak sokféleképpen és sok okból sötétednek. Az októl függően sárgára, narancsra, barnára, szürkére vagy akár feketére is elszíneződnek. Íme a fogak elszíneződésének 10 gyakori oka.

A. Külső tényezők:

# 1 Ételek és italok:
Kávé, tea, kóla, borok és bizonyos ételek, például burgonya, paradicsom, citrusfélék, bogyók és sötét színű szószok.

# 2 Dohányzás:
Dohányzás vagy dohányrágás.

B. Belső tényezők:

# 3 Egyes gyógyszerek mellékhatásai:
Antihisztaminok, antidepresszánsok és magas vérnyomás elleni szerek. Tetraciklin és doxiciklin antibiotikumok a maradandó fogak kialakulásában (8 éves kor előtt) játszanak szerepet. A tetraciklin antibiotikumok anyagainak alkalmazása a terhesség második felében a baba jövőbeni maradandó fogainak elszíneződését okozhatja.

#4 Orvosi kezelések:
Kemoterápia, valamint fej-nyaki sugárzás.

#5 Betegség:
A zománcot és a dentint érintő betegségek. A terhes anyák bizonyos fertőzései a zománc fejlődését befolyásolva elszíneződést okozhatnak a baba fogaiban.

# 6 Öregedés:
Az életkor előrehaladtával a zománc felülete elhasználódik és felfedi a dentin természetes, sárga színét. Ezenkívül az évek során a fogak több foltot és fogkövet halmoznak fel.

#7 Fogászati munka:
Bizonyos fogászati anyagokat igénylő eljárások, például ezüst-amalgám pótlások, szürkésfekete fogakat eredményezhetnek.

#8 Genetika:
Egyes szerencsés emberek fogai természetesen világos fehérek, amíg másoknak természetesen törtfehér/sárgás árnyalatú fogai vannak.

#9 Túlzott fluor bevitel:
Túlzott fluorexpozíció (fluorózis), például magas fluoridszint az ivóvízben vagy a fluoridos szájápoló termékek túlzott használata gyermekkorban.

#10 Enyhe fogsérülés:
Esés vagy bármilyen más sérülés, amely károsítja az idegeket, vagy kitörtek/megrepedtek fogaknál is gyakoriak az elszíneződések.

A legtöbb ember számára előnyös a(z otthoni) fogfehérítés, de számos kivétel van, és az eredmények a fogelszíneződés típusától függően változhatnak. Lásd a “Mi okozza a fogak elszíneződését?” című kérdést.

A legjobb jelöltek közé tartoznak a(z otthoni) fogfehérítést tekintve a teát és kávét fogyasztók, a dohányosok, valamint azok, akiknél az étkezési szokások (külső tényezők) miatt foltosodtak el a fogak. Ez a fajta fogelszíneződés a zománcot vagy a fog felületét érinti, és otthoni fogfehérítéssel könnyen eltávolítható. A külső tényezők hatására elszíneződött fogak jellemzően sárgás árnyalatúak.

Azonban azok az esetek, amelyekben a fogak belső szerkezetét befolyásoló foltok (belső tényezők) vannak, nem biztos, hogy jó jelöltek az otthoni fogfehérítésre. Ezeket a foltokat, amelyek általában szürkésnek vagy szürkésbarnának tűnnek, általában betegség vagy gyógyszeres kezelés okozza.

Felhívjuk figyelmed, hogy a otthoni fogfehérítés nem működik mesterséges fogászati ​​munkákon, mint például héjak, koronák, sapkák, tömések, hidak, protézisek és fogsorok.

Ha fogszabályzót viselsz, kérjük várd meg, amíg ezeket eltávolítják, mielőtt bármilyen fogfehérítő terméket használnál, hogy elkerüld az egyenetlen fehérítést.

Ha a fogaid ferdék, győződj meg arról, hogy a fogfehérítő gél/por érintkezik a fogak teljes felületével, hogy elkerüld az egyenetlen eredményeket.

Felhívjuk figyelmed, hogy az otthoni fogfehérítés fogfehérítő porral/ fogfehérítő géllel nem működik mesterséges fogászati munkákon, mint például héjak, koronák, sapkák, tömések, hidak, protézisek és fogsorok.

Ha fogszabályzót viselsz, kérjük várd meg, amíg ezeket leveszi a fogorvosod, még mielőtt bármilyen otthoni fogfehérítő terméket használnál, hogy elkerüld az egyenetlen fehérítést.

Ha a fogaid ferdék, győződj meg arról, hogy a fogfehérítő gél/fogfehérítő por érintkezik-e a fogaid teljes felületével, hogy elkerüld az egyenetlen eredményeket.

Ez változó. Az otthoni fogfehérítéstől nem feltétlenül lesz mindenkinek hófehér a foga, de az biztos, hogy fehérebb lesz tőle.

Mindenesetre az a legjobb, ha reális elvárásaid vannak, és megérted, hogy a otthoni fogfehérítés nem változtatja meg a fogak természetes színét. Ez azt jelenti, hogy a fogfehérítő gél és por eltávolítja a foltokat, és visszaállítja a fogak eredeti színét.

Az eredmények akár 3-6 hónapig is eltarthatnak az otthoni fogfehérítés során. A tartós eredmény érdekében kerüld a sötét színű ételeket, italokat és kerüld a dohányzást. (fehér diéta)

A másik tényező az, hogy mennyire porózusak a fogaid. Minél porózusabb, annál gyorsabban foltosodhatnak újra vissza a fogaid.

Az eredmények hosszabb ideig tartó megőrzése és a szép, ragyogó mosoly megőrzése érdekében otthoni utóápoló termék használatát javasoljuk az otthoni fogfehérítés után.

Gélünk az új PAP formulával együtt nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, teljesen peroxidmentes. Nagyon hatékony, gyengéd, biztonságos és nem okoz érzékenységet.

Nem. Termékeink nem okoznak fogérzékenységet és ínyérzékenységet az otthoni fogfehérítés során. Általában a fogak érzékenysége csak erősen koncentrált peroxidzselék esetén tapasztalható. Legfeljebb a fogfehérítő gél mentolosságát fogod érezni, köszönhetően a készítményben lévő mentolnak, amely kellemes és friss ízt biztosít. A fogfehérítő pornál csak a natural ízesítést fogod érezni.

Ha azonban ennek ellenére a kezelési utasítást helyesen követve mégis érzékenységet vagy kellemetlen érzést tapasztalsz a fogfehérítés során otthon, akkor javasoljuk, hogy várj 24 órát mielőtt újra használnád a kezelést. Kevesebb fogfehérítő gél/fogfehérítő por használata is segíthet ezeken a problémákon.
Kérjük, vedd figyelembe: Ha bármilyen érzékenységet vagy kellemetlen érzést tapasztalsz, ez csak átmeneti és elmúlik. Ez nem igényel orvosi ellátást.

Nem. A fogzománcot nem károsítja az otthoni fogfehérítés során. Peroxidmentes fogfehérítő rendszereink teljesen biztonságosak a zománc számára. Ezeket a rendszereket kifejezetten a fogak és az íny egészségének megőrzésére, a zománc védelmére és a mosoly hatékony fehérítésére fejlesztettük ki.

A fogfehérítő termékek (fogfehérítő gél és fogfehérítő por) minden 18 év feletti egészséges fogazatú és fogínyű ember számára alkalmasak. Ha kétségeid vannak, akkor először fordulj a fogorvosodhoz.

Nem. Nem javasoljuk a fogfehérítő termékek (fogfehérítő gél és fogfehérítő por) használatát, ha terhes vagy, vagy szoptatsz.

Minden termékünk (fogfehérítő gél és fogfehérítő por) 100%-ban vegán, cruelty-mentes, kóser és gluténmentes.

Az otthoni fogfehérítés/ kezelés után 3-4 óráig nem szabad enni és dohányozni. Maximum vizet ihatsz. Ezért a legjobb, ha a lefekvés előtt használod a fogfehérítő gélt vagy a fogfehérítő port. A tartós eredmény érdekében az otthoni fogfehérítést/kezelést követő 48 órában kerüld a sötét színű ételeket, italokat és kerüld a dohányzást is. (fehér diéta)

Egy nap 1x-nél többször ne használd a fogfehérítőt (fogfehérítő gélt és fogfehérítő port), így a szettek 10-20 napig kitartanak és a leghatásosabb eredményt nyújtják. Ha letelik egy ciklus 3-6 hónap után újra megismételheted a kezelést/ az otthoni fogfehérítést.

Ha a otthoni fogfehérítés során során kis mennyiségű fogfehérítő gélt vagy fogfehérítő port lenyeltél, akkor nem tapasztalhatsz semmilyen káros hatást. Bár a peroxidmentes fehérítőrendszereink nem tartalmaznak veszélyes vegyi anyagokat, nem javasoljuk a fogfehérítő gél és fogfehérítő por vagy annak egy részének lenyelését.

A PAP magas oxidációs potenciállal rendelkező díjnyertes formula, amely feloldja a zománc felszínén és a mélyebb rétegekben a lerakódott elszíneződéseket és klinikailag bizonyítottan nem okoz fájdalmat, vagy érzékenységet az otthoni fogfehérítési folyamat során. A PAP+ formulánk aktív fehérítő összetevője a PAP (Phthalimidoperoxycaproic Acid), amely biztonságos és hatékony alternatívája a peroxidnak és nem szabadít fel szabad gyököket a fehérítés során.

Fizetéssel kapcsolatok kérdések

A szállítás költsége 11990 Ft felett ingyenes. 11990 Ft alatt a szállítási költség 1490 Ft.

A Paylike kártyás fizetéssel, amely ingyenes és regisztráció nélkül tudsz fizetni a bankkártyáddal. A Paypal kártyás fizetéssel amelynél minimális díjat számít fel a szolgáltató és regisztráció nélkül, valamint regisztrációval is tudsz fizetni a bankkártyáddal.

Rendelésedet készpénzzel és bankkártyás fizetéssel, utánvéttel is átveheted. A vásárlás ellenértékét ebben az esetben a futárnak fizeted. Ekkor a futár egy elismervényt ad neked, amely igazolja a fizetés tényét és csomag átvételét.

Fizethetsz közvetlen banki átutalással is. Ekkor a rendelés folyamán kapott bankszámlára kell átutalnod a vétel összegét. Amint megkapjuk az összeget, akkor elkezdjük kézbesíteni a csomagot.

Nem. Azonban amennyiben a lap alján található email címen (hello@breathtakingsmile.hu-n) vagy  telefonszámon jelzed nekünk a külföldi rendelés igényét, akkor megtudjuk oldani (külön szállítási költség kikalkulásával és megbeszélésével). Külföldi rendelés esetén bankkártyával (Paylike és Paypal) és utalással is tudsz fizetni. Amint beérkezik a vételi összeg a csomagot 1 munkanapon belül elkészítjük és feladjuk.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Magyarország területén belül 12 óra előtt leadott rendeléseket másnapra kiszállítjuk. Magyarország területén belül 12 után leadott rendeléseket 24-72 óra alatt szállítjuk ki.

A futár 2x fogja megpróbálni a termék kiszállítását. Ha nem jó neked a kiszállítási időpont, akkor kérlek keresd az e-mailedben a linket, amelyen tudod módosítani az időpontot.

Ha lennének még kérdéseid vásárlás előtt, akkor kérlek írj nekünk a hello@www.breathtakingsmile.hu címre és gyorsan válaszolunk.

Vásárlóink Visszajelzései

“A fogfehérítő tálca valójában nagyon kényelmes, így a 10-15 perc gyorsan eltelik nulla érzékenységgel. Ugyanolyan jól vagy jobban fehérít az otthoni fogfehérítő, mint az eddigi professzionális kezelések! Fantasztikus!”
Kiss Ramóna
“Könnyen kezelhető a fogfehérítő termék. Úgy tűnik, hogy remekül működik az otthoni fogfehérítés. Pár hét és szemmel is jól látható a különbség.”
Kende Valentin

100% BreathtakingSmile Termékgarancia

Termékeinkre 14 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha a kézhezvételtől számítva 14 napon belül semmilyen változást nem értél el a termékkel (a terméktájékoztató szerint használva azt), akkor visszaadjuk a fogfehérítőd árát!

Ha a garanciával kapcsolatban bármilyen kérdéseid lennének légyszíves lépj velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: hello@breathtakingsmile.hu!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BreathtakingSmile Kókusz Szén Otthoni Fogfehérítő Ajándék Bambusz Fogkefével” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük